Welkom bij CAD Partners

CADPartners is een onderdeel van E&K Informatisering B.V. en richt zich primair op tekenkamer-automatisering, begeleiding en activiteiten.

Met name het automatiseren en begeleiden van Procestechnische, Werktuigbouwkundige, Elektrotechnische, Instrumentatietechnische en Bouwkundige teken- en ontwerpactiviteiten behoren tot de kerndoelen.

CADPartners stelt haar ruim 35 jaar ervaring op dit gebied tot uw beschikking.

Middels deze website willen wij u op hoogte houden van de ontwikkelingen op het CAD gebied. Hiernaast informeren wij u graag over de diverse produkten, activiteiten en diensten van CADPartners.

Wat doen wij?

CADPartners heeft ruim 35 jaar ervaring op het gebied van tekenkamer/kantoor automatisering en heeft de aanvullende kennis en competenties in huis op het gebied van projectbegeleiding en teken- en constructeurwerkzaamheden in de diverse vakdisciplines.
Op basis van bovenstaande en de nodige kennis op het gebied van hard- en softwareproducten adviseren wij kleine- tot middelgrote- en grote bedrijven bij het inrichten en de invoering van de tekenkamer/kantoor automatisering.
Een belangrijk aspect hierbij is het beheren van documenten en documentstromen binnen het bedrijf, hetzij projectmatig of uit oogpunt van beheer.

CADPartners levert ondersteuning bij de invoering van uw tekenkamer/kantoor automatisering. Aanvullend worden wij regelmatig ingeschakeld bij, en gevraagd voor het uitvoeren van tekenwerkzaamheden daar waar het aan capaciteit of de nodige specialistische kennis ontbreekt.

Mede op basis van ons AutoCAD specialisme bieden wij ondersteuning in de vorm van:

Opstellen in invoeren van Tekenkamervoorschriften

Organiseren Tekening- en Documentbeheer

Uitvoeren Tekenwerkzaamheden

Project Documentatie Organiseren

Advisering in hard- en software

Migratie trajecten

Opleiden eindgebruikers

Begeleiden van eindgebruikers

Ten behoeve van de inrichting van uw tekenkamer-automatisering biedt CADPartners een breed scala aan CAD software producten en applicaties. Deze lopen uiteen van standaard software oplossingen tot specifieke maatwerk oplossingen en routines. Onderhoud op en ondersteuning in het gebruik van deze software is een belangrijk aspect dat wordt aangeboden in de vorm van softwareonderhoud abonnementen, trainingen en ondersteuning op afstand.

Daar waar standaard software niet de volledig gewenste functionaliteit biedt, kunnen maatwerk routines worden gemaakt om aan uw specifieke vraag te voldoen. CADPartners heeft zeer ruime ervaring in het ontwikkelen van aanvullende routines en complete software applicaties, variërend van AutoCAD (visual) LISP, AutoCAD VBA tot en met AutoCAD .NET. Onze oplossingen variëren van complete database oplossingen tot speciaal voor Microsoft Office en AutoCAD ontwikkelde tools. Bij dergelijke trajecten wordt in nauwe samenwerking met de klant de gewenste functionaliteit ontwikkeld en geïmplementeerd binnen de werkomgeving.

“Maak kennis met kennis” is het motto waaronder de trainingen van CADPartners worden verzorgd. Het doel is onze specialistische kennis en vaardigheden over te brengen op onze cursisten zodat zij op een efficiënte manier met de betreffende software en applicaties om kunnen gaan. Belangrijk hierbij is de interactie tussen de docent en de cursisten onderling. De vraag die voortdurend aan de orde komt is niet alleen het hoe, maar ook het waarom.

De trainingen worden gegeven aan maximaal 6 personen zodat er voldoende aandacht kan worden geschonken aan specifieke praktische vragen van de cursisten.

Trainingen worden ook bedrijfsgericht verzorgd, waarbij vooraf een inventarisatie wordt uitgevoerd met het doel de aandachtsgebieden en doelstellingen in kaart te brengen die het bedrijf en de cursisten voor ogen hebben.

De genoemde AutoCAD trainingen worden maandelijks klassikaal gegeven, aan minimaal 3 tot maximaal 6 personen.
De overige trainingen worden periodiek verzorgd, op basis van het aantal aanmeldingen.
Indien gewenst worden trainingen bedrijfsgericht verzorgd, al of niet op locatie.

Een trainingsdag duurt van 09.15 tot 16.15 uur.
De lunch en consumpties worden u aangeboden door CADPartners.

Aan elke cursist wordt een computersysteem ter beschikking gesteld en, indien van toepassing, een (Nederlandstalig) naslagwerk uitgereikt.

Voor onze AutoCAD Trainingen, in relatie tot het ontwikkelen van eigen tools en/of applicaties, geldt dat er een sterke affiniteit met betrekking tot programmeren aanwezig moet zijn.

  • Voor de AutoCAD Lisp trainingen is geen specifieke voorkennis vereist
  • Voor de AutoCAD VBA trainingen is enige basiskennis vereist
  • Voor de AutoCAD .NET trainingen is uitgebreide basiskennis vereist

Voor alle AutoCAD trainingen, die betrekking hebben tot programmeren, geldt dat vooraf de leerdoelen worden vastgelegd en de cursisten worden betrokken en ingepast in het cursisprogramma. De cursusduur is standaard 4 dagen maar kan worden aangepast aan de vastgestelde leerdoelen.

Wie zijn wij?

Marten Elderson
Marten EldersonDirecteur
Mede oprichter en eigenaar van E&K Informatisering B.V. en CadPartners
CADPartners
CADPartnersSamenwerkende Partners
Samenwerkende partners op het gebied van CAD en gerelateerde activiteiten, producten en diensten.

Enkele van onze referenties, in willekeurige volgorde:

DNWG Infra, Brabant Water, Evides, Sweco, W.J. de Bruijn, Adviesbureau Van de Woestijne, Machinefabriek Sas van Gent, Attero, Philips, H.J. Heinz, Certhon, Delta Fiber, Cladding & Partners, ICL-IP Terneuzen, Raadgevend Ingenieursburo F. Koch, Verbrugge International, Econosto Nederland, Rosier Nederland, Konstruktietekenburo M.Bastiaansen, Elektra 21, DHV, E.T.I.B. van Oorschot, Gemeente Oud-Beijerland, Cadac Group, …….